All inclusive

Lomien suunnittelu on usein yllättävän työlästä. Monta asiaa tulee ottaa huomioon ja aina jotain on unohtunut. Jotta loma tuntuisi lomalta tarjoamme täyden palvelun matkoja. Ei tarvitse muuta kuin hypätä koneesta ulos! 

Ryhmän koon ja halujen mukaan varatulle mökille on järjestetty kyyti lentokentältä ja takaisin. 

Päivien aktiviteetit on etukäteen suunniteltu halujenne mukaan ja varattu puolestanne. Meidän tarjoamien laavu elämyksen, pilkkiretkien ja lumikenkä safarien lisäksi voimme hoitaa puolestanne varaukset muihin Levin tarjoamiin aktiviteetteihin. Kelkkasafarit, laskettelurinteet ja monet muut elämykset odottavat teitä. Kerro vain meille toiveenne aktiviteeteista ja me hoidamme loput.

Ruokailuakaan ei tarvitse miettiä! Päivän aktiviteeteista riippuen toimitamme mökkiinne niin aamupalan, lounaan, päivällisen, illallisen tai vaikkapa välipalan valmiiksi katettuna ja tulemme siivoamaan pöydän ruokailun jälkeen. Illalla on mukava nauttia Levin ravintoloiden hyvästä palvelusta. Varaukset näihin hoituu myös meidän kautta.

 

Inkkari pilkkimässä Kilpisjärvellä

Eikä loman aikana eteen tulevista muutoksista tai vastoinkäymisistä tarvitse huolehtia itse. Katkesiko hiihtoreissulla sauva ja kulku ei etene, muttei kotiin vielä malttaisi kääntyä? Soita meille ja katsotaan saadaanko vaikkapa kelkkakuriiri sijaintiinne uuden sauvan kera. Olemme oikeasti käytettävissänne koko loman ajan, jotta voitte nauttia Levistä täysin rinnoin. 

Laskurumbasta ja kuiteista ei tarvitse olla huolissaan. Laskutamme koko loman kulut keskitetysti meidän kautta. Kaikki räätälöidään juuri teidän ryhmälle sopivaksi niin mökkiä kuin aktiviteetteja myöten.

Olkaa rohkeasti yhteydessä niin luodaan teille täydellinen loma Levin upeissa maisemissa!