Kilpisjärvi

Kilpisjärven lumiset maisemat jättävät sanattomaksi. Hiljaisuuden keskellä löytyy kuitenkin paljon tekemistä. Tunturin lomassa on hyviä pilkkipaikkoja ja auringon paisteessa on mukava nauttia kuppi kuumaa juotavaa. Nälkäkään ei pääse yllättämään, vaikka kala ei nappaisi. 

Haltin huipulta maisemat on sanoinkuvaamattoman kauniit. Lumen peittämä Lappi avautuu silmiesi edessä ja maisemia voisi tuijotella koko päivän. Jätä nimesi Haltin vieraskirjaan merkiksi tuon mahtavan tunturin valloituksesta!

Kilpisjärven huikeat maisemat

kilpisjärven elämykset

Inkkari pilkkireissu Kilpisjärvellä

Kilpisjärven pilkkiretket

Pilkkimestari Pipsa on selvittänyt myös tunturijärven parhaat rautu apajat. Järven jäälle kuljet mukavasti reen kyydissä tai halutessasi omalla kelkalla.

Jäälle päästyä saat kouraan Pipsan hyväksi toteamat pilkit ja pilkkikisa voi alkaa! Kalaonnen sattuessa voidaan tuoreet kalat kypsentää heti järvenjäällä mukana kulkevassa tulireessä. 

Halutessaan voi pilkkiretkeen sisällyttää ruokailun jäällä. Ei jää nälkä jos kala ei koukkuun satu. Poro tikkuliha tai loimulohi maistuu hyvin pilkkimisen lomassa. 

Perus pilkkiretkeen kuuluu 

  • Rekikuljetus jäälle
  • Pilkkionget ja syötit
  • Pilkkikilpailu
  • Mukana tulireki
  • Etukäteen tilattuna ruokailu

Kysy lisää räätälöidyistä VIP-palveluista.

Laita viestiä ja tule kokeilemaan nappaisiko koukkuun rautu!

Kilpisjärvellä Pipsan saalis
Haltin valloitus Kilpisjärvellä

Haltin valloitus

Liity seuraamme valloittamaan Haltia! Koko päivän kestävä opastettu kelkkasafari on yksi upeimmista elämyksistä. Matkaa huipulle ja takaisin kertyy noin 120km. 

Suomen korkeimman huipun laella myös paikalliset jäävät sanattomiksi. Tuntuu kuin 60 kilometrin matkalla olisi päätynyt aivan toiseen maahan. Ei sillä etteikö Norjan puolelle olisi kovin pitkä matka! Haltin huipulta pääsee myös ihastelemaan Ruotsin ja Norjan lumisia tuntureita koko komeudessaan. Vaikea on sanoin kuvailla tuota tunnetta joka huipulla seisoessa täyttää koko kehon.

Huipun valloituksen jälkeen voi retken halutessaan viimeistellä ruokailulla tunturijärven jäällä. Kelkan perässä kulkevassa tulireessä valmistuu niin kuumat juotavat kuin maittavat sapuskat.  

Haltin valloituksen päiväretkeen voi myös yhdistää pilkkimisen tunturijärvellä. Kruunaisiko päivän onkeen tarttunut rautu?

Perus Haltin valloitukseen kuuluu

  • Safariluvallinen opas
  • Moottorikelkat
  • Etukäteen tilattuna ruokailu

Kysy meidän räätälöidyistä VIP-palveluista tai pilkkiretken yhdistämisestä Haltin valloitukseen.

Ota yhteyttä ja tule nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista Suomen korkeimmalle huipulle!