Levin ruska

Lapin ruska on koko komeudessaan upea elämys. Puiden punaisten ja keltaisten sävyt saa metsät loistamaan aivan kuin ne olisivat tulessa. Levin palveluiden läheisyydestä pääsee helposti metsien rauhaan. 

Jokiajelulla pystyt nauttimaan täysin rinnoin metsän väriloistosta ja ihailemaan tunturien huippuja, jotka nousevat ruskan värittämistä metsistä. 

Inkkarin elämyksellisestä laavusta pääsee nauttimaan ruskankin aikaan! Mikä parempaa kuin siemailla kuumaa juotavaa ja ihastella edessä avautuvaa metsää yksityisen laavun suojissa. Laavulta löytyy myös rutkasti tekemistä kaiken kokoisille ryhmille. 

Ruskaretket

jokiajelu

Ruskan värittämien metsien keskellä virtaa Levin kauniit joet. Paras keino nauttia maisemista ja rauhallisista joista on veneen kyydissä. Maisemien nauttimisen lomassa voi joella kokeilla myös kalaonneaan. 

Jokiajelun ja kalastamisen lopuksi on hyvä suunnata Inkkarin laavulle nauttimaan juomasta ja ruuasta. Jos kalaonni sattui kohdalle voidaan tuoreet kalat valmistaa laavulla heti! 

Epäilyttääkö oma kalaonni? Laavulla onnistuu helposti myös kuumat keitot, kuten lohikeitto. Poron tikkuliha tai loimulohi maistuu myös varmasti. Menusta sovitaan etukäteen, jotta se on varmasti ryhmällenne sopiva. 

Perus jokiajeluun kuuluu

  • Vene ja kippari
  • Kalatusmahdollisuus
  • Ruokailu Inkkarin yksityisellä laavulla

Kysy rohkeasti lisää räätälöidyistä VIP-paketeista tai mahdollisuudesta yhdistää jokiajelun laavun moniin aktiviteetteihin ruokailun lisäksi! 

Ottakaa yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva jokiajelu ruskan värittämän Lapin keskelle! 

Laavu ruskan aikaan

Inkkarin yksityisellä laavulla mahtuu istumaan isompikin porukka. Ruskan väriloiston paisteen lisäksi laavulla pääsee nauttimaan monista eri aktiviteeteista.  Halutessaan ei laavulla pääse nälkäkään yllättämään. 

Laavun aktiviteettimahdollisuuksia on useita! Kokeile miten sujuu kirveenheitto tai jousiammunta. Tarkkuutta tarvitaan myös puhallusputken kanssa. Ampumahiihtoa seuratessa varmaan kaikki miettivät onko siihen maalitauluun niin vaikea osua? Laavulla pääset kokeilemaan oman kätesi vakautta kiikarilla varustetun pienoiskiväärin kanssa. Isommille ryhmille lisäämme lajeja tarpeen mukaan. 

Aktiviteettien jälkeen ei tarvitse kiiruhtaa laavulta pois nälän yllättäessä. Laavulle on mahdollisuus tilata kuumia keittoja, kuten lohikeittoa tai sienikeittoa. Entä maistuisiko poron tikkuliha tai loimulohi? 

Perus laavu elämykseen kuuluu

  • Yksityinen laavu vain teidän ryhmän käyttöön
  • Aktiviteetit (kirveenheitto, jousiammunta, puhallusputki, pienoiskivääri)
  • Etukäteen tilattuna ruokailu

Kysy lisää räätälöidyistä VIP-palveluista ja suurelle ryhmälle suunnitelluista lisäaktiviteeteista. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja valmistaudu aktiviteettien täyttämään laavu elämykseen!